Persoonlijke groei

Blogger | persoonlijke verhalen | diversiteit

17 gedachten over “Slaap je lekker?

 1. Ik heb een man die zeer onrustig slaapt. Zwaait met z’n armen en vroeger veel snurken. Nu hij een snurk beugel heeft is hij al een stuk rustiger. Wel nog onrustig wanneer hij overdag druk is geweest of een wijntje teveel gedronken heeft. Die snurk beugel is wel een uitkomst. Vroeger stapte hij ook weleens ineens uit bed omdat hij dacht dat er wat was. Of hij wordt ineens heel schrikkerig wakker. Dat is nu niet zo veel meer.

  Like

   1. Ja ik denk dat een avond ritueel moet zijn dat hij minder op zijn telefoon moet zitten en bepaalde dingen van zich af moet zetten. Hij piekert en daardoor ook onrustig. In de ochtend was hij vaak erg moe en daardoor valt er niks te plannen in de ochtend zoals een ritueel. Dat lukt dan niet. Maar elke dag twee stapjes vooruit.

    Like

  1. Ik heb dus wat uitgevonden een paar dagen terug. Een verzwaringsdeken! Ik heb al sinds ik klein ben slaapproblemen, en ik zit nu in de detox. Dat helpt natuurlijk ook maar ik ben heel erg verbaasd over de verzwaringsdeken. Ik slaap goed in, goed door en langer door. Ik zou het iedereen aanraden❤️

   Like

 2. Vroeger had ik op jonge leeftijd slaappillen voor mijn slaap. Nu heb ik die al jaren niet meer. Als ik moet werken doordeweeks, slaap ik altijd om 22:00. Ik moet zeggen dat ik prima slaap, nu ik ook al een jaar een nieuw matras heb.

  Like

 3. Ik slaap ook heel slecht, tegenwoordig zit ik aan een gemiddelde van 3-4u per nacht. Ik merk het aan mijn humeur. Ik ben op zoek naar oplossingen die me kunnen helpen, waarschijnlijk een schema aanpassing zal zijn wat nodig is. We zien wel, we werken eraan.

  Geliked door 1 persoon

  1. 3 -4 uur per dag is niet veel. Raak je niet oververmoeid? Ik snap dat je opzoek bent naar oplossingen. Wat voor mij heeft gewerkt of nog steeds werkt, maak ik de komende tijd bespreekbaar. Je mag me ook een pb sturen ❤️

   Like

 4. Ik slaap niet altijd lekker. Vooral bij drukte op het werk slaap ik minder, maar gek genoeg is er dan altijd wel weer een moment waarop ik een nacht of meer goed slaap. Ik maak me er geen zorgen over, mijn lichaam corrigeert blijkbaar op den duur.

  Like

  1. Ik herken dat enorm, zelf heb ik al slaapproblemen sinds mijn jeugd maar elke ochtend wakker worden na 6, had ik nog niet eerder meegemaakt. Heb je al een hulpmiddel? Hou me blog in de gaten. Ik kom zeker met hulpmiddelen❤️

   Like

 5. Ik heb periodes dat ik na 3/4 uurtjes slapen klaar wakker ben ineens. En als ik dan doorslaap ben ik dood moe als ik wakker word. Mijn slaap is echt heel onregelmatig 😦 Ook heb ik nachten dat ik helemaal niet in slaap val. Wat ik voor nu probeer is om op hetzelfde tijdstip te slapen en opstaan. Maar dat gaat ook niet altijd, met alles wat er nog gedaan moet worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag