Corona, het duurt al een tijd hè? Heb je net een prik gehad, kan je nu de booster nemen. Hoeveel prikken komen er nog?

Google, het trefwoord corona

Wat zie ik direct? Vaccinaties van BioNtech Phizer | Johnson & Johnson | Moderna | Novavax | Oxford | AstraZeneca. Eerlijk gezegd, ken ik de helft van de prikken niet. Ik snap er niks van maar de prik neem ik liever niet.

Ook las ik op de Telegraaf een boodschap:

‘Nederlanders zijn zelf aan zet’ Iedereen moet zijn leven aanpassen aan corona. Familiereünies in de zomer, kleine theatervoorstellingen in de winter, thuis onderwijs bij een nieuwe lockdown, is een opdracht aan iedereen’.

@Het langer termijn plan van Den Haag, een andere manier van leven nu corona veel langer blijft’.

Zijn wij burgers zelf aan zet?

Familiereünies in de zomer? Kleine theatervoorstellingen in de winter? Thuis onderwijs bij een nieuwe lockdown, is een opdracht. En vergis je niet hoor politici, ik snap dat het lastig is. Alleen hoe helpen jullie ouders bij thuisonderwijs? En sport vind ik belangrijker dan naar de theater gaan. Verschil mag er zijn.. maar kies samen met de bevolking!

PS: Als burger vind ik dat we dan niet aan zet zijn.

Hoe maken we samen verschil?

  • Eenzaamheid kan een rol spelen, en dan heb ik het niet alleen over senioren of over mensen met psychische problemen. Ik heb het ook over mensen die geen sociale kring hebben.

Eenzaamheid – isolatie – depressie.

  • Vrijheidsvanmeningsuiting – Hoe kunnen wij als Nederlandse burger, meer interactie krijgen met de politici.

Interactie – tevredenheid – samenhorigheid.

Hoe maak jij er iets moois van?

Check de volgende post: Hoe uit Nederland zich over de corona maatregelen?

  • Corona en quarantaine
    COVID-19 – ziekte door het coronavirus. 05-02-2022 🥱🤧🤒😷🤮 Tijdens de detox werden er meerdere mensen getest. De uitslag was telkens negatief. Toen ik ziek werd, dacht ik: ‘Goh, er zou wel niks aan de hand zijn.. Ik heb vast griep’. Toch corona? Thuis in quarantaine was wennen. Ik merkte direct dat ik in mijn oude […]
  • KBS
    Ik vond dat er meer nodig was om mijn verslaving de baas te worden. KBS dagboek – dag 1 Een klinische behandeling De KBS is een klinische opname in het ziekenhuis van acht weken. Omdat het noodzakelijk was om te stoppen met lachgas. Ik ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Om wegwijs […]